Op dinsdag 26 mei 2020 gaat de Bieb weer open.

We hebben goed nieuws. Bieb Postert gaat de deuren vanaf dinsdag 26 mei weer openen, natuurlijk  rekening houdend met de geldende richtlijnen van het RIVM.
Om veilig de deuren te kunnen openen en te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk naar de bieb komen, willen we tot 1 juli op afspraak werken.
Leden die boeken willen uitzoeken kunnen zich van te voren aanmelden per e-mail met de dag dat ze naar de bieb willen komen. U mag eventueel ook een voorkeur aangeven voor het eerste of het tweede uur. We proberen hier rekening mee te houden. U krijgt van ons per e-mail een bevestiging op welk tijdstip u welkom bent. In het betreffende tijdsblok bent u zeker niet met te veel mensen in de bieb. Mocht er een overloop zijn met de vorige of de lener na u, dan is dat geen probleem. Houd wel de anderhalve meter afstand tot elkaar aan bij het uitzoeken van de boeken. Respecteer ook de anderhalve meter afstand tot onze vrijwilligers.

Kom alleen naar de bieb als u verder geen gezondheidsklachten heeft. Heeft u klachten blijf dan thuis en maak een nieuwe afspraak.

Vanaf juli is het weer mogelijk om zonder afspraak naar de bieb toe te komen om boeken te lenen. Houd ook dan de anderhalve meter afstand tot elkaar aan bij het uitzoeken van de boeken. Is het even druk, wacht dan aan de kant totdat er rondom de rekken weer vrije ruimte komt. Probeer ook gebruik te maken van het tweede uur van de uitleen. In de regel is het dan rustiger dan in het eerste uur.

Tijdens de sluiting van Bieb Postert hebben we een thuisbezorgservice verzorgd. Dit blijven we ook doen voor de maanden mei en juni. Zijn er verder nog vragen dan horen we dat graag.
Het mailadres is: biebpostert@activiteitendebeuk.nl